субота, 21. октобар 2017.

POZIV ZA SAJAM KNJIGA


Поштовани заљубљеници у књигу и енигматику, 
Као и ранијих година, у организацији Енигматског клуба “Нова загонетка” и Издавачке куће “Алма”, позивамо београдске и енигмате из других крајева Србије, на традиционално дружење на овогодишњем Београдском сајму књига. 
Скуп енигмата је на штанду “Алме” у Хали 1 (као и ранијих година), у 14,00 часова, у среду, 25. октобра. Ово је прилика да се видимо и дружимо, да разменимо мишљења, да сазнамо шта има ново у српском енигматском издаваштву (“Алманах сусрета енигмата Србије”, “Речник етника и ктетика”, . . .), да разговарамо и о другим енигматским темама, али и да сликом овековечимо овај сусрет. 
Да подсетимо, штанд “Алме” је једини изложбени простор на Сајму књига где се могу видети, а и купити, енигматске књиге и речници, наравно, поред других издања богатог издавачког опуса куће ”Алма”. Од 15,30 – 17,00 часова предлажемо индивидуално разгледање штандова на Сајму књига, као и неизбежне куповине неких издања. 
После тога, позив за јединствено енигматско окупљање на штанду Компаније “Новости” у Хали 3, где на Сајму медија, “Енигма” организује дружење и разговоре са читаоцима, решавачима, уредницима и енигматима, као и наградно решавање укрштеница. 
Ово је по други пут да се на Сајму медија представља енигматика, преко нашег најстаријег и најдуговечнијег енигматског листа “Енигма”, што је значајан допринос продору ауторске енигматике у сферу новинарства и издаваштва у ширем смислу речи. 
Добро дошли и лепо се дружили 
Председништво ЕК “Нова загонетка” 
Preuzeto sa sajta ESS-a 

1 коментар:

ENIGMOTEKA је рекао...

Na zalost zbog posla ne mogu prisustvovati u sredu, ali se nadam da cu biti u subotu na standu Enigme.